Kereviz pişirmenin püf noktaları,kereviz nasıl pişirilmeli - Netividi

Kereviz pişirmenin püf noktaları,kereviz nasıl pişirilmeli




kereviz nasıl pişirilmeli?
Kerevizin faydası gitmemesi için doğru pişirme yöntemi

Doğada var olan her şeyin faydaları vardır ancak yanlış kullanımlarda bazen bu faydalar kaybolur hatta zarar verir hale bile gelir.Kerevizde doğru tüketilmezse bütün faydası gider o yüden besin içeriği yüksek olan kerevizi pişirme şekli çok önemlidir.Eğer bu besin yanlış pişirilirse istenilen besin vitamin değerleri alınmaz ve faydası da olmaz.O yüzden pişirirken mutlaka buharda veya haşlayarak tüketmek gerekir.Çok aşırı olmadıkça zeytinygalıda yapılabilir.Kerevizin kolostrolü düşürücü etkiside vardır.Ancak kereviz yağlı tükedildiğinde kolostrolü etkisi görülmez.Kereviz yemek olarak tüketilmek dışında kereviz salatası şeklindede tüketilebilir ve oldukça lezzetlidir.Kereviz salatasını rendeledikten sonra mayonez ile karıştırılsa olmaz.Doğrusu kereviz rendelendikten sonra yoğurtla karşıtrılıp ana yemeklerinin yanında tüketmektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bir google hesabınız yoksa yorumlama biçiminden "Anonim'i" Seçininiz..