Kızamık geçiren bir daha geçirir mi ?

kızamık,kızamık hastalığı,çocuklarda kızamık,iki kez kızamık olma
kızamık
İki Kez Kızamık Olunur Mu ?

Kızamık geçiren bir daha geçirir mi yani iki kez kızamık olunur mu olunmaz mı sorusuna cevap verelim kızamık hayatta bir kez geçirilir ve insanların iki kez kızamık olma ihtimali yoktur. Kızamık nedir nasıl bir hastalıktır onun hakkında biraz bilgi verelim.

Kızamık hastalığı viral bir enfeksiyon hastalığıdır ve kızamığın tedavi için şu anda belirli bir ilaç yoktur.Çocuklukta şiddetli olarak bu hastalığı geçiren bir çok insan vardır ancak bazıları bebekken kızamık hastalığı geçirmiş olabilir veya anne babalar çocuğunun bebekken kızamık olduğunu düşenebilir ve ilerleyen yaşlarda yine kızamık benzeri bir belirti aldığında endişeye kapılmış olabilir.O yüzden çocuğun hem bebekken hemde şu anda yaşadığı olayın kızamık olup olmadığını anlamak için belirtilerine bakmak lazım...

Kızamık hastalığının belirteliri : Kızamık olacak olan çocukta bilinen en önemli belirtiler bi kaç gün önceden burun akıntısı,öksürük,ateş,göz ve çevresinde kızarıklık gibi belirtiler mevcut olur.Bu belirtiler kızamık hastalığını diğer hastalıklardan ayıran en belirgin belirtilerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Almanca meyveler,almanca meyveler yazılışı ve okunuşu

Çorabın içine bir dilim soğan koymanın bazı hastalıklara iyi geldiği iddiasının bilimsel cevabı yazımızda

İftarda Bugün Ne Yesek Ne Yesek! Günün Menüsü