Kaşların gürleşmesi için ne yapmalı,kaşlarım nasıl kalınlaşır ?

kaş,kalın kaş,kaşlar nasıl kalınlaşır,kaşların gürleşmesi,kaşların dökülmesi
gür kaşlar için ne yapmalı
Özellikle kadınlar kaşlarının azlığından ve döküldüğünden çok şikayet eder aslında kadınlar tüyü,kılı sevmez ancak söz konusu kaşlar olunca gür kaşlar isteriz kaşları aldığımızda yay gibi dursun gözüksün isteriz o yüzden kaşlar çok önemlidir.


Kaşlar nasıl gürleşir ?

Kaş dökülmesini engellemek ve kaşlarınız gürleştirmek için evde yapabileceğiniz en iyi işlem zeytin yağı ve badem ile kaşlarınıza masaj yapmaktır.Ancak masajı yaparken kaşlarınıza fazla baskı yapmayın bir pamuğa zeytin yağı ve badem yağı damlatın ve kaşlarınıza hafif hafif sürün tabiki bu işlemi yaptıktan sonra hemen kaşlarınız gürleşmeyecek bu yüzden biraz sabırlı olmalısınız...
Kaşları gürleştirmenin bir diğer yolu ise kaş ekimidir ancak bu yöntem kaşlar tamamen döküldüğü zaman başvurulması gereken bir yöntemdir tıbbi bir müdahaledir ve biraz maliyetlidir o yüzden o aşamaya gelmeden önce evde yapabileceğiniz yöntemlerle kaşlarınızı kalınlaştırmaya gürleştirmeye çalışmalısınız.

Kaşlar neden dökülür ?
Kadınlarda kaş dökülmesinin ana sebebi kalıcı makyaj yapmaktır.Kalıcı makyaj yaptıran kadınlarda kaş dökülmesi sık rastlanan bir durumdur kalıcı makyajdan sonra ikinci bir neden ise kontür yaptırmaktır.
Kadın olsun erkek olsun farketmez streste kaş dökülmesinin sebebleri arasındadır bunun yanı sıra kaşların çok sık ovuşturmak yada kaşları yolma gibi hareketlerden kaş dökülmesinin artmasına neden oluyor.
Kaşların dökülmesinin bir diğer nedeni ise genetik faktörlerdir.Eğer kaş dökülmesi size aileden  genetik olarak miras kalmışsa yapılacak pek fazla bir şey yoktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Almanca meyveler,almanca meyveler yazılışı ve okunuşu

Çorabın içine bir dilim soğan koymanın bazı hastalıklara iyi geldiği iddiasının bilimsel cevabı yazımızda

İftarda Bugün Ne Yesek Ne Yesek! Günün Menüsü