Yengen tostu tarifi,yengen tostu nasıl yapılır,Yengen tostu yapılışı - Netividi

Yengen tostu tarifi,yengen tostu nasıl yapılır,Yengen tostu yapılışı




yengen tostu,tost,yengen tostu yapılışı,yengen tostu tarifi,yengen tostu malzemeler
yengen tostu
Yengen tostu için malzemeler
4 Dilim ekmek
2 dilim domates
1 tatlı kaşığı yumuşak margarin
4 dilim taze kaşar
4 dilim sucuk
2 dilim pastırma
2 dilim salam

Yengen Tostu Yapılışı

Öncelikle 30 saniye kadar sucuk,salam ve pastırmayı tost makinasında çiğliği gidene kadar ısıtıyoruz.Sucuk,salam ve patırmanın çiğliği gittikten sonra tost makinasından alıyoruz başka bir kabın içinde bekletiyoruz.Ekmeğin üzerine öncelikle 1 dilim kaşarı koyuyoruz daha sonra pastırmayı koyuyoruz daha sonra 1 dilim salamı ve sonra sucuğu onun üstüne 1 dilim domatesi ve en üstüne yine 1 dilim kaşarı koyup ekmeği kapatıyoruz.Yumuşak margarin ile üzerine yağlayın.Ve tostu tost makinasında pişirin.İşlem bu kadar burada önemli olan yukarıdaki anlattığım sıraya göre malzemeleri tostun içine koymanızdır.Yengen tostunun lezzeti sıralamada gizlidir unutmayın...


1 yorum:

  1. Teşekkürler, güzel paylaşımlarınızın devamı temenlisiyle...

    YanıtlaSil

Bir google hesabınız yoksa yorumlama biçiminden "Anonim'i" Seçininiz..